Evolutia marketingului in era digitala

Marketingul este procesul de identificare a nevoilor si dorintelor pietei si satisfacerea acestora prin intermediul produselor sau serviciilor. Acestea fiind promovate, pe urma, cu ajutorul unor strategii si tactici potrivite. Cu …

Cum îți poate ajuta o agenție de marketing afacerea

Într-o lume digitală în continuă expansiune, prezența online a devenit esențială pentru succesul oricărui business. Aici intervine rolul crucial al unei agenţii de marketing, care poate naviga prin complexitatea campaniilor online, …

Întâmpinând a treia ediție a Festivalului Serbările Scrumbiei, Comuna Maliuc se transformă din nou în epicentrul unei experiențe culturale memorabile în inima Deltei Dunării. Evenimentul va avea loc în zilele de 18 și 19 mai 2024 și este organizat cu sprijinul FLAG Delta Dunării, reflectând dedicarea noastră pentru promovarea patrimoniului cultural local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Ce te așteaptă la Festivalul Serbările Scrumbiei Ediția a III-a?

Subiectează-ți simțurile cu o gamă diversă de spectacole și evenimente culturale ce capturează esența Deltei Dunării:

Concerte și Spectacole Unice: Artiștii locali precum Diana Amelian și Alexandra Listrat te vor încânta cu muzică autentică și cântece pline de emoție, aducând o notă de rafinament la festival.

Dansuri Tradiționale: Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei”, Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 și Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina vor oferi reprezentații impresionante de dansuri tradiționale, dezvăluind diversitatea culturală a Deltei.

Angajament Comunitar și Diversitate Culturală

Festivalul Serbările Scrumbiei este mai mult decât un eveniment; este o oportunitate de a celebra tradițiile și meșteșugurile locale. Descoperă spectacole autentice de muzică și dans tradițional, completate de delicii gastronomice locale.

Tradiții Pescărești și Ambianță Autentică

Numele „Serbările Scrumbiei” subliniază legătura cu viața pescărească și cu peștele scrumbie. Atmosfera deschisă, sub cerul liber, adaugă farmecul autentic al acestui festival cultural.

Impact Economic și Parteneriate Locale

Colaborarea strânsă cu afacerile și organizațiile locale asigură o logistică eficientă, punând accentul pe siguranța participanților și contribuind la stimularea economiei locale prin promovarea turismului.

Detalii Practice

  • Unde? Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când? 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare? Gratuit.
  • Pot participa cu familia? Cu siguranță! Festivalul este potrivit pentru toate vârstele.

Pentru o experiență completă, rezervă-ți cazarea din timp, având în vedere popularitatea zonei. Nu uita să ai la tine un aparat foto pentru a imortaliza frumusețea naturală a Deltei Dunării. Urmează-ne pe rețelele de socializare pentru actualizări și detalii suplimentare.

Alătură-te nouă în celebrarea tradițiilor și frumuseții Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei Ediția a III-a!

Stiri similare:

2 thoughts on “Sărbătorind Tradițiile Pescărești: Festivalul Serbările Scrumbiei

Comments are closed.